Mindstone Oy | Palveluni sinulle
16645
page-template-default,page,page-id-16645,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-feather-stone-image25459755

VALMENNUKSET

Talutan hellän määrätietoisesti ihmisen itsensä luo. Erilaiset valmennukset rakennetaan sopimaan tarkoitukseensa. Käytän valmennuksissa paljon mindfulness –menetelmää ja erilaisia hyvinvointia ja terveyttä tukevia työkaluja. Stressinpurku, terveyden vahvistaminen tai toistuvan oireen ymmärtäminen on usein osa prosessia.

YRITYSPALVELUT

Aika ajoin yritysten erilaisissa tilaisuuksissa kaivataan infoa ja tuntumaa kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin alueelta. Liikunta/ravinto/uni –akseli on jo melko tuttua kauraa. Aivojen hyvinvointi, stressistä vapaa ja tasapainoisempi arki kiinnostaa nyt informaatioähkyssä elävää kansalaista. Työnantajaa kiinnostaa kuinka saada väki pysymään hyvässä työkunnossa.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-stone-heart-tied-letters-image22540529
hyvinvointi

METSÄTERVEYSPALVELUT

Lyhytkin oleskelu luonnossa vaikuttaa edullisesti terveyteesi. Mindstonen metsäterveyspalvelut yhdistävät luonnon ja mindfulnessin eheyttävät vaikutukset. Metsäterveyspalveluita järjestetään yksilöille, ryhmille ja yrityksille.

 

Sovi metsäterveyspalveluista ja ylläty vaikutuksesta!

KATSO MYÖS VIRTUAALINEN METSÄKÄVELY- Walk In Finland- app

Metsäterveyspalveluista sanottua

Sellasta tuli mieleen että läsnäoleminen helpottuu luonnossa varmaan siksi, että se on poissa omasta arkiympäristöstä. Silloin mielen on helpompi rauhoittua. Metsässä kulminoituu raittiin ilman hengittäminen, aistien herääminen, elimistön rentoutuminen…on hiljennyttävä jonkin itseään suuremman edessä. Luonnon mahtavuus saa keskittymään edessä, ylä- ja alapuolella oleviin pieniin yksityiskohtiin, kun keskittyy niihin, ajantaju katoaa tai sillä ei ole merkitystä. Kun kokee sen kaiken hiljaisuuden ympärillään ja ikään kuin olisi osa jotain suurempaa, pystyy läsnäolemaan itsessään, hyväksyy hetkessä elämisen. 

Pia 15.12.2015