Mindstone Oy | MindStone Oy
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
MINDSTONE OY

Mindstonen tarkoituksena on lisätä läsnäolotaitoa ja ymmärrystä hyvinvointiin vaikuttavista moninaisista seikoista. Mindstonen tavoitteena on tukea kanssakulkijoita tällä matkalla ja omalta osaltaan lisätä tietoisuutta.

 

Toiveena on sopivasti onnellinen, tietoinen ja läsnäoloa hengittävä kanssakulkija. Tuki ja apu on ehdottoman luottamuksellista, avointa, ihmisyyttä kunnioittavaa, sitoutunutta ja läsnä olevaa. Asiakasta ei koskaan jätetä yksin! Parasta mahdollista ratkaisua etsitään yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Mindstonen synty edellytti perustajan, Jonna Huomon, oman rohkean valinnan siirtyä yrittäjäksi, taloudellisesti haastavana aikana. Yrityksen syntymiseen vaikuttivat myös elämän muut haasteet, joiden avulla kasvaminen lopulta johti itselle tärkeiden asioiden muodostuvan yrityksen ydintoiminnaksi.

 

Mindstonen asiantuntijuus pohjautuu terveydenhoidon ammattitutkintoihin (lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, työterveyshoitaja), pitkään työkokemukseen työntekijänä, esimiehenä ja asiantuntijana. Muut terveyteen liittyvät opinnot täydentävät asiantuntemuksen. Näin ne vastaavat kokonaisvaltaisen, ainutlaatuisen ihmisen tarpeita.

 

Meta-Health –ymmärrys eheyttää ja yhdistää myös tunne- uskomus- ja ajattelumallien osuuden ihmisen terveydessä. Syvälle kehoon sisälle säilöttyä tunnekuormaa on mahdollista purkaa ja kasvaa kohti eheämpää ihmisyyttä. Avaimet omaan eheytymiseen löytyvät hyvin usein itseltä.

 

Mindstonen kouluttautuminen on jatkuvaa ja uusinta tutkimustietoa käytetään hyödyksi. Metsän terveysvaikutusten syvällinen ymmärtäminen on tuonut myös luonnon osaksi yrityksen palveluja. Asiakas viedään usein metsään. Metsäterveyshoidot ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Suomen luonto tarjoaa valtavat mahdollisuudet ihmisen hyvinvoinnin tukemiseen.

 

Intohimoinen asennoituminen työhyvinvointiin johdatti mm Työterveyslaitoksen Työhyvinvointiverkoston uudenmaan ydinryhmän toimintaan. Aiempi työ työterveyshoitajana lisäsi merkittävästi työn haasteiden ymmärrystä.

 

Tätä ymmärrystä ja asiantuntijuutta Mindstone käyttää yritysten kanssa työskennellessään. Erilaiset henkilöstöhallinnolliset (varhainen tuki, päihdeohjelmat, esimiestyö) tukitoimet ovat toteutettavissa yritysten tarpeiden mukaan.

mindfulness valmentaja helsingistä jonna huomo

JONNA

 

Läsnäololähettiläs.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Sopivasti onnellinen.

 

Lue Jonnan tarina

TILAA SÄHKÖPOSTIISI LÄSNÄOLOLÄHETTILÄÄN SANOMAT

[mc4wp_form]