Mindstone Oy | MindStone Oy
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
MINDSTONE OY

Jonna on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö ja Mindstone Metsähallituksen kumppaniyritys.

Mindstonen tarkoituksena on lisätä läsnäolotaitoa ja terveyttä maailmaan. 

 

Toiveena on sopivasti onnellinen, tietoinen ja läsnäoloa hengittävä kanssakulkija. Tuki ja apu on ehdottoman luottamuksellista, sitoutunutta ja läsnä olevaa. Parasta mahdollista ratkaisua etsitään yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Mindstonen asiantuntijuus pohjautuu terveydenhoidon ammattitutkintoihin (lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, työterveyshoitaja), pitkään työkokemukseen työntekijänä, esimiehenä ja asiantuntijana.

Muut terveyteen liittyvät opinnot (mm mindfulness– ohjaaja) täydentävät asiantuntemuksen. Näin ne vastaavat kokonaisvaltaisen, ainutlaatuisen ihmisen tarpeita.

 

Meta-Health –ymmärrys eheyttää ja yhdistää myös tunne- uskomus- ja ajattelumallien osuuden ihmisen terveydessä. Syvälle kehoon sisälle säilöttyä tunnekuormaa on mahdollista purkaa ja kasvaa kohti eheämpää ihmisyyttä. Avaimet omaan eheytymiseen löytyvät hyvin usein itseltä.

 

Asiakas viedään usein metsään. Metsäterveyshoidot ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Suomen luonto tarjoaa valtavat mahdollisuudet ihmisen hyvinvoinnin tukemiseen.

 

Mindstone tarjoaa myös erilaisia henkilöstöhallintoa tukevia palveluja: varhainen tuki, päihdeohjelmat, esimiestyö. 

007

JONNA

 

Läsnäololähettiläs.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Sopivasti onnellinen.

 

Lue Jonnan tarina

TILAA SÄHKÖPOSTIISI LÄSNÄOLOLÄHETTILÄÄN SANOMAT

[mc4wp_form]