Mindstone Oy | Yrityspalvelut
16666
page-template-default,page,page-id-16666,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
YRITYSPALVELUT

Työelämän haasteet ovat ovat muuttuneet maailman mukana. Informaatioähky uhkaa ja muutokset ovat arkipäivää. Pienet valinnat arjessa merkitsevät paljon. Kyky joustavaan ajatteluun, luovuuteen ja kokonaisuuksien hahmottumiseen korostuu.

 

Aivojen hyvinvointi, stressivapaampi ja tasapainoisempi arki kiinnostaa nyt informaatioähkyssä elävää kansalaista. Työnantajaa kiinnostaa kuinka saada väki pysymään hyvässä työkunnossa. Tarvitaan laadukasta sisältöä virkistyspäiviin, tyky- tyhy- päiviin, esimiehille, johtajille, koulutuksiin.

 

Mindstonen yrityspalvelut tarjoavat ratkaisuja työelämän tuomiin haasteisiin, työterveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaisen varmalla asiantuntemuksella.

 

Luento (1-2h) – Harjoittelupainotteisessa infossa

 

 • Etsitään keinoja ottaa elämä omaan haltuun
 • Harjoitellaan ohjatusti ja vahvistetaan siten jo heti omaa hyvinvointia ja ilmastoidaan ruuhkaiset aivot.
 • Jaetaan yksinkertaisia keinoja työhyvinvoinnin parantamiseksi
 • Saa tietoa miksi mindfulnessia kannattaa harjoittaa ja miten se tehdään
 • Virkistytään ja vietetään aikaa yhdessä arjesta poikkeavalla tavalla

 

Luennot rakennetaan aina huolella sopimaan kohderyhmälle ja tarkoitukseensa. Sopii erinomaisesti virkistyspäivien ohjelmaksi, koulutuspäiviin, työhyvinvointipäiviin ja yleisesti tukemaan henkilöstön voimavaroja. Tarkoitus on löytää voimautumisen keinoja ja vahvistaa hyvää fiilistä. Luennon jatkeeksi suosittelen tutustumaan yritysten ryhmävalmennukseen.

 

Yritysten ryhmävalmennus (Mindful We) on loistava tapa tukea työhyvinvointia ja terveyttä.
Aivoja ilmastoiva harjoittelu luo huokoisuutta työpäiviin. Samalla kun stressihormonipitoisuudet kehossa laskevat, vapautuu uutta energiaa ja selkeyttä työn tekemiseen.
Säännöllinen ryhmäharjoittelu tukee läsnäolotaitojen omaksumisen alkutaivalta. Haasteista, onnistumisista ja huomioista on mahdollista keskustella ohjaajan lisäksi muiden ryhmäläisten kanssa.
Yritysten ja työyhteisöjen ryhmävalmennus luo aidompaa vuorovaikutusta ja vahvistaa yhteistyötaitoja.
Yritysten ryhmävalmennukset sopivat muutostilanteiden yhteyteen, kuormittaviin työ- tai ihmissuhdevaiheisiin sekä ihan normiarkeen. Parhaimmillaan yritysten ryhmävalmennuksista syntyy toimintatavan muutoksia työpaikalle. Jotkut yritykset ovat esimerkiksi saaneet ujutettua arkeen lyhyitä elpymisiä.

 

Yritysten ryhmävalmennus koostuu yleensä

 • 4-5 tapaamiskerrasta.
 • Yksi tapaaminen kestää 1- 1 ½ tuntia.
 • Tapaamisten välillä osallistujat saavat välitehtäviä ja sähköpostituen koko valmennusprosessin ajaksi.
 • Tapaamiset järjestetään yleensä yrityksen omissa tiloissa.

 

Yritysten kanssa rakennetaan myös muunlaisia palvelukokonaisuuksia.

 • Ryhmävalmennuksia, suunnattuna esim esimiehille, johtajille.
 • MindfulMorning pitää yllä harjoittelun aikaansaamia muutoksia ja elvyttää. 20-30 min aivoilmastointihetki viikoittain tai sovitusti.
 • Mennään metsään– kokonaisuudet kokoustamiseen tai virkistymiseen luonnon elvyttävässä vaikutuksessa. 1-3 h

 

Metsäterveyshoidoissa, metsäytyksissä, yhdistyvät metsän huikeat terveysvaikutukset ja asiakkaan ohjattu työskentely. Toteutus on mahdollinen missä tahansa luontoympäristössä, vaikka puistossa. Palvelu sisältää kevyttä kävelyä ja ohjattuja harjoituksia. Sopii kokousten väliin, kehittämis- koulutuspäivien väliohjelmaksi, virkistyspäiviin ja muuten vaan elvyttämään päivää.

 

Yhteistyökumppaneina luontopalveluyrittäjät n 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta (Nuuksio/Sipoonkorpi).
Mennään metsään– on järjestettävissä myös muille paikkakunnille.

 

Työterveyshuollon ammattihenkilönä olen luotettava kumppani erilaisten kokonaisuuksien toteutuksessa ja koulutuksessa (työhyvinvointi- ja työkyky, virkistyspäivien suunnittelu ja toteutus, puheeksiottotilanteet, työpaikan vuorovaikutus ja mm alkoholihaittojen ehkäisy)

mindfulness valmentaja helsingistä jonna huomo

JONNA

Läsnäololähettiläs.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Sopivasti onnellinen.

Lue lisää

PALAUTTEITA YRITYSTAPAHTUMISTA

Kiireisen ja hiukan kaoottisen kokouspäivän lopuksi halusimme rauhoittua, ottaa hetkestä kiinni ja avaamaan mielemme yhteiseen illanviettoon jossa ensimmäisen kerran yhdessä tapaisimme toisemme muualla kuin työympäristössä.

 

Sinun, Jonna,  osuutesi perjantai iltapäivänä antoi hyvät lähtökohdat yhteisen iltamme onnistumiselle. Iltamme sujui mukavasti, positiivisesti Ja tavoitteidemme mukaisesti yrityksemme tulevista haasteista keskustellen sekä uusiin kollegoihin tutustuen.

 

En usko, että iltamme olisi jo alusta pitäen sujunut näin positiivisessa ja rennossa ilmapiirissä ilman sinun ohjaustasi.

 

Kiitos.

 

Midsona Finland Oy
Managing director

 

 

Muistinhan laittaa kiitokset mahtavasta tunnista, ihmiset tykkäsivät kovasti. Tunti tuli hyvään saumaan kun meillä on ollut kovasti hässäkkää yritysoston ja yt:n tiimoilta.

 

Outi Rekola
Commercial Director
BAUER MEDIA OY

 

 

 

Isot kiitokset sinulle! Päivä ja ilta olivat todella onnistuneet. Kyllä varmasti auttoi ihmisisä rentoutumaan tunnin luonto- ja rauhoittumissetti. Parasta oli varmaan tajunta siitä, että oikeasti muutaman minuutin hiljentymisellä ja silmät kiinni laittaen pääse hetkeksi lepuuttaa aivoja. Ja parasta, että sen voi tehdä melkein missä vain 🙂

Olen varmasti yhteydessä, jos tällaisia tarpeita tulee lisää!

Riitta Miikkulainen/Elisa Appelsiini

 

 

 

Iltapäivä oli oikein onnistunut ja kiitosta sateli seuraavana päivänä. Luonto ja ohjelma olivat tehneet tehtävänsä! Lisäksi sää helli meitä, jolla oli myös suuri merkitys.

 

Paula Lehto, Research Manager, Taloustutkimus oy

 

 

 

Jonna Huomo oli pitämässä meillä koko Vita Lääkäriaseman ja Terveyspalveluiden kehityspäivässä erinomaisen ja voimaannuttavan Mindfulness hetken. Paikalla oli koko henkilöstömme, noin 80 henkilöä ja henkilöstömme palautteen mukaan Jonnan pitämä Mindfulness -hetki oli erinomaisen onnistunut. Tilaisuus koettiin voimaannuttavana ja tämän hetken avulla laskeuduimme yhteiseen kehityspäiväämme avoimin mielin. Näin meidän kehityspäivästämme tuli erityisen luova ja tämä avaus ohjasi meitä tiivistämään keskinäistä yhteistyötä sekä parantamaan omaa asiakaspalveluamme. Ihmisten luovuus ja yhteistyö heräsi erinomaisesti Jonnan pitämän hetken seurauksena. Olimme mielet avoinna  ja virkistyneinä luomassa uutta lämminhenkistä Vitaa.

 

Jonnan tapa esiintyä ja ottaa yleisön on rauhallinen ja läsnäolevaan hetkeen on näin hyvä keskittyä. Jonna osaa huomioida vaativankin yleisön tarpeet ja erityispiirteet.

 

Jonnan kanssa yhteisen tapahtuman suunnittelukin oli voimaannuttava kokemus.

 

Jonna pystyy hyödyntämään hyvin omaa aiempaa työkokemustaan työterveyshoitajana Mindfulness -coutsaajana. Jonna on taitava aistimaan yleisön tarpeet ja ohjaamaan ihmisiä Mindfulness -maailmaan.

 

Jonna on kaiken puolin miellyttävä ja voimaannuttava esiintyjä.

Tulemme varmasti käyttämään uudelleenkin Mindstonen palveluita ja voimme suositella Jonnaa lämmöllä.

 

Pirjo Immonen

Asiakkuuspäällikkö / johtava työterveyshoitaja

VITA Lääkäriasema Oy