Mindstone Oy | Ilmaisia mindfulness harjoitteita
Tältä sivulta löydät monipuolisia ja tehokkaita mindfulness harjoituksia täysin ilmaiseksi.
mindfulness, harjoite, harjoitus, ilmainen, läsnäolo
18042
page-template-default,page,page-id-18042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
LATAA LÄSNÄOLOA ARKEESI

Uskon, että jakamalla positiivisia juttuja vastikeetta, saa ympärilleen paljon hyvää. Läsnäololähettilään intohimolla olen rakentanut arjen hyvinvoinnin lisäämiseksi eKirjan ja nauhoitteen. Voit ladata kaikki tuotteet ilmaiseksi ja jatkossa saat sähköpostiisi Läsnäololähettilään sanomat, joissa jatkamme samalla hyvinvoinnin teemalla.

 

Onnellisuus on osa sinua. 
Onni on sinussa.

LÄSNÄOLOKIRJA

Kannustuskirja läsnäolon lisäämiseen arjessa. Läsnäoloa harjoittamalla voit kokea elämän aidommin ja hyvinvointisi vahvistuu.

 

Lataa ilmainen e-kirja ja tutustu läsnäolotaitojen harjoittamiseen rauhassa kotona. Kirja sisältää käytännöllisia vinkkejä arkeen. Jätä alle tietosi ja saat latauslinkin sähköpostiisi.

rentoutus
NAUHOITE

Nauhoite rentoutukseen ja keskittymiseen. Viiden minuutin äänite sopii kiireisenkin päivän keskelle. Säännöllisesti kuuntelemalla vahvistat keskittymiskykyäsi ja läsnäoloasi. 

 

Lataa äänite koneellesi ja aloita keskittyminen itseesi. Voit myös siirtää nauhoitteen kännykkääsi ja kuunnella sitä aina, kun tunnet itsesi kiireiseksi, väsyneeksi tai haluat muuten vain rentoutua.

metsäkirjanen
METSÄKIRJANEN

Metsä on terveellistä. Metsässä kulkeminen ja oleskelu vahvistavat sinua ja hyvinvointiasi. Läsnäolon lisääminen elämääsi tasapainottaa joskus kiireiseltä tuntuvaa arkea. Yhdessä nämä hyvinvoinnin boostaajat vaikuttavat syvästi. Tässä kirjasessa on ideoita harjoitteluun. Sovella ja muokkaa niistä mieleisiä.

* tarvittava tieto
HYVÄNTAHTOINEN TIETOISUUS

Pysähdy hetkeksi. Ohjattu harjoitus lisäämään hyvinvointia. Sopii stressin sulatteluksi ja itsen hemmotteluun.